Sunt prezent la nunta ta!

Ziua nuntii tale este un eveniment cu adevărat important în viata ta. De aceea, eu ca și fotograf de nunta ma simt onorat sa iau parte la împărtășirea unor emoții atât de sincere și de înalte. 

Ședințele foto de tipul Save the Date sau Trash the Dress, adică acele ședințe foto făcute înaintea și după nunta, le recomand cu toată căldura, pentru ca prin ele ne putem apropia și mai mult și totodată sunt mult mai permisive decât o ședința foto făcută în ziua nuntii, când cu siguranță ai foarte multe pe cap. Totuși recomand o buna organizare a timpului alocat zilei nuntii, astfel încât Cununia civila precum și Cununia religioasa sa fie făcute în timp util. În funcție de acest fapt putem sa avem și o ședința foto din ziua nuntii foarte reușită.

Din perspectiva unui fotograf de eveniment, precum nunta dvs, pregătirile specifice rolului de mire și de mireasa, atenția acordata rochiei de mireasa precum și costumului de mire, sunt momente de luat în seama, din punct de vedere artistic.

Mai jos sunt postate evenimente la care eu am luat parte ca si fotograf. Sunt fotografii de la întreaga nunta, grupate pe momentele importante. Accesul este pentru totdeauna, fotografiile rămân astfel stocate pe server cu posibilitatea vizionarii sau download-arii lor, oricând este necesar.

Te aștept oricând în studio pentru a discuta, cu emoție și cu pasiune despre cum îți dorești să fiu prezent la nunta ta sau îmi poți trimite un email folosind formularul de contact din menu sau ma poți suna la numărul de telefon: 0740 051 965

P.S.Toti clienții mei au acces la aceasta platforma online de stocare și de livrare a fotografiilor de la evenimentul lor, GRATUIT, pentru toată viata.


Powered by SmugMug Owner Log In