Untitled photo

Atenție! Puteți cauta în TOATE galeriile din aceasta pagina aici sau puteți intra în fiecare galerie în parte pentru a vizualiza fotografiile și sa efectuați dialogul de căutare.

Însumat - vor fi upload-ate peste 7.000 de fotografii din timpul Semimaratonului, grupate în funcție de momentele principale ale evenimentului.

Cautați după: NUMĂRUL de pe TRICOUL Dvs; 


Atenție! Galeriile ce conțin fotografii de la WARM-UP, STARTUL CURSEI,  FESTIVITATEA DE PREMIERE a concurenților precum și CURSELE de COPII - NU! beneficiază de posibilitatea căutării cu specificația de mai sus.


GHID UTIL ÎN CĂUTAREA FOTOGRAFIILOR CU NUMĂRUL DVS DE PARTICIPARE!

Căutările fotografiilor se fac după:

- în principiu după NUMĂRUL de pe TRICOU - VIZIBIL ochiului uman (INTELIGIBIL) in FOTOGRAFII. De ex: 347

Va rugam sa luați în considerare exemplul de mai jos. Întrucât se folosește un sistem automat (AI) de căutare al numărului de pe tricoul dvs, trebuie sa aveți în vedere ca sistemul recunoaște DOAR cifrele care compun acel număr, VIZIBILE ochiului uman.

Si deci, în consecința este posibil ca anumite fotografii sa nu apară în urma rezultatului căutării, ele existând totuși în galeria de imagini, dar cum participanții au mai multe fotografii cu fiecare dintre ei, cu siguranța veți găsi măcar o IPOSTAZA în care numărul dvs. este COMPLET VIZIBIL și deci sa va găsiți cu ușurința FOTOGRAFIA.

Ținând cont de acest fapt, puteți naviga prin galeria de imagini de la acea poziție pentru a găsi și celelalte fotografii în care ați fi putut apărea, dar nu au fost afișate în dialogul de CĂUTARE din cauza faptului semnalat mai sus.

Puteți reveni oricând la căutarea inițiala (butonul BACK din browser sau din meniul telefonului) și sa va salvați DOAR fotografiile cu Dvs. pe calculator sau pe smartphone.

Daca doriți, puteți sa salvați INTREAGA galerie corespunzătoare fiecărui fotograf participant la Semimaraton 2022

Căutarea fotografiilor se face după  NUMĂRUL de pe TRICOU - VIZIBIL ochiului uman (INTELIGIBIL) in FOTOGRAFII. De ex: 2126

DA - este gasita in "SEARCH"

Semimaraton Iasi 2022

NU - poate fi gasita in "SEARCH"

Semimaraton Iasi 2022

Căutați fotografiile aici:

Powered by SmugMug Owner Log In