Semimaraton Iași 2019 - The After Movie - powered by Oxygen

Atenție! Puteți cauta în TOATE galeriile din aceasta pagina aici sau puteți intra în fiecare galerie în parte pentru a vizualiza fotografiile și sa efectuați dialogul de căutare. Însumat - vor fi uploadate peste 10.000 de fotografii din timpul Semimaratonului, grupate în funcție de fotografii care au luat parte la eveniment.
Cautați după:
- în principal -  NUMĂRUL de pe TRICOUL Dvs;
- si/sau numele dvs de pe tricou;
- si/sau numele firmei sau instituției pe care l-ați avut scris pe tricoul de participare;

Atenție! Galeriile ce conțin fotografii de la PREMIEREA concurenților precum și CURSELE de COPII nu beneficiază de posibilitatea căutării cu specificațiile de mai sus.


GHID UTIL ÎN CĂUTAREA FOTOGRAFIILOR CU NUMĂRUL DVS DE PARTICIPARE!

Căutările fotografiilor se fac după:
- în principiu după NUMĂRUL de pe TRICOU - VIZIBIL ochiului uman (INTELIGIBIL) in FOTOGRAFII. De ex: 347
- se mai poate face după NUMELE participantului dacă acesta este VIZIBIL pe tricou; De ex: RAZVAN
- după cuvinte cheie precum: OXYGEN, VIVERTINE, CENTRIC, TIVO etc., în acest caz rezultatul fiind unul general cu acei participanți care aveau VIZIBIL scris pe tricou;


Va rugam sa luați în considerare exemplul de mai jos. Întrucât se folosește un sistem automat (AI) de căutare al numărului de pe tricoul dvs, trebuie sa aveți în vedere ca sistemul recunoaște DOAR cifrele care compun acel număr, VIZIBILE ochiului uman.Si deci, în consecința este posibil ca anumite fotografii sa nu apară în urma rezultatului căutării, ele existând totuși în galeria de imagini, dar cum participanții au mai multe fotografii cu fiecare dintre ei, cu siguranța veți găsi măcar o IPOSTAZA în care numărul dvs. este COMPLET VIZIBIL și deci sa va găsiți cu ușurința FOTOGRAFIA.


Ținând cont de acest fapt, puteți naviga prin galeria de imagini de la acea poziție pentru a găsi și celelalte fotografii în care ați fi putut apărea, dar nu au fost afișate în dialogul  de CĂUTARE din cauza faptului semnalat mai sus.

Puteți reveni oricând la căutarea inițiala (butonul BACK din browser sau din meniul telefonului) și sa va salvați DOAR fotografiile cu Dvs. pe calculator sau pe smartphone.


Daca doriți, puteți sa salvați INTREAGA galerie corespunzătoare fiecărui fotograf participant la Semimaraton, deoarece fotografiile vor fi grupate în funcție de fotograf.


NU - poate fi gasita in "SEARCH"

SEMIMARATON<br />
IAŞI 2015<br />
eur<br />
MARATON<br />
SEMIMARATON LASI

DA - este gasita in "SEARCH"

PIC<br />
SEMIMARATON<br />
IAŞI 2010<br />
EDITIA A VA<br />
euroa<br />
ALERG LA SEMIMARATON<br />
347<br />
RAZVAN<br />
SEMIMARATON IAŞI

Semimaraton Iași 2019

Untitled photo

„Aleargă cu inima!” la cel mai mare eveniment de mișcare în aer liber. Fiecare kilometru alergat la Semimaraton Iași 2019 poate însemna încă o zi de școală pentru un copil. Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună. Proiectul Semimaraton Iași sprijină două cauze: • copiii fără posibilități materiale care vor să meargă la școală sprijiniți de Asociația Salvați Copiii Iași • burse de studiu pentru elevi din mediul rural, cu un coeficient de inteligență superior sprijiniți de Asociația ProRuralis Iași Semimaraton Iaşi este un eveniment sportiv emblemă pentru Iași, care are ca scop promovarea mişcării şi implicarea comunității locale într-o acțiune de strângere de fonduri pentru susținerea copiilor de excepție din mediul rural, fără posibilități materiale și a copiilor pentru care supraviețuirea zilnică este adevărata competiție.


Oxygen Sport Center este sponsorul principal al competiției.
Ne vedem la "START"!


Oxygen Sport Iași

Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In