Salut! Sunt Alexandru și sunt un fotograf ...prezent la nunta ta ! :)

Untitled photo

Ziua nuntii tale este un eveniment cu adevărat important în viata ta. De aceea, eu ca și fotograf de nunta ma simt onorat sa iau parte la împărtășirea unor emoții atât de sincere și de înalte. 

Ședințele foto de tipul Save the Date sau Trash the Dress, adică acele ședințe foto făcute înainte și după nunta, le recomand cu toată căldura, pentru ca prin ele ne putem apropia și mai mult și totodată sunt mult mai permisive decât o ședința foto făcută în ziua nuntii, când cu siguranță ai foarte multe pe cap.


Untitled photo

Totuși recomand o buna organizare a timpului alocat zilei nuntii, astfel încât Cununia Civila precum și Cununia Religioasa sa fie făcute în timp util. În funcție de acest fapt putem sa avem și o Ședința Foto din ziua nuntii foarte reușită.

Din perspectiva unui fotograf de eveniment, pregătirile specifice rolului de mire și de mireasa, atenția acordata rochiei de mireasa precum și costumului de mire, sunt momente de luat în seama, din punct de vedere artistic.

Te aștept oricând în studio pentru a discuta, cu emoție și cu pasiune despre cum îți dorești să fiu prezent la nunta ta sau îmi poți trimite un email folosind formularul de contact din menu sau ma poți suna la numărul de telefon: 0740 051 965


P.S. Toti clienții mei au acces la o platforma online de stocare și de livrare a fotografiilor de la evenimentul lor, GRATUIT, pentru toată viata.

FOTOGRAFII NUNTA MIRI

Untitled photo

Mai jos aveți un exemplu de galerie foto cu o parte din momentele importante din desfășurarea nuntii mirilor Cezara & Bogdan.

Cezara & Bogdan

Cezara & Bogdan

Cezara & Bogdan - The Wedding Day

Powered by SmugMug Owner Log In