Gradinita Excellence - Promotia 2022

Gradinita Excellence - Promotia 2022


Noi suntem Excellence, o grădiniţă privată din Iaşi, înfiinţată în anul 2013. Activitatea noastră se bazează pe o vastă experienţă managerială şi o relaţie familială de parteneriat. Pe baza unei colaborări armonioase, am reușit să aducem la împlinire un vis comun, acela de a oferi părinților ieșeni posibilitatea de a beneficia pentru copiii lor de o educație la standarde internaționale.

Activitatea se desfășoară într-o frumoasă casă, în Bucium, o zonă ferită de poluare și de gălăgia orașului. Deoarece siguranța celor mici primează, casa, construită în anul 2004, a fost renovată în scopul desfășurării activităților cu copiii. Grădinița dispune de spații generoase și este echipată cu mobilier special.

Pentru a oferi servicii de calitate superioară, am optat pentru o bucătărie proprie, în care, cu ajutorul unui medic nutriționist, pregătim zilnic meniuri echilibrate și variate pentru toți copiii. Principiul minte sănătoasă într-un corp sănătos, ne-a încurajat să investim într-un parc de activități în aer liber, aflat în curtea interioară a locației. Așa cum spune și numele pe care l-am ales, la Grădinița Excellence ne dorim rezultate excelente.

Astfel, de educația și îngrijirea celor mici se va ocupa un personal calificat, atent selecționat. Educatori pasionați și devotați, un asistent medical, un medic pediatru, un psiholog, personal de întreținere și un bucătar, toți fac parte din echipa care va asigura derularea armonioasă a unei noi zile din viața fiecărui copil.

Complementar acestor facilități grădinița dispune de un sistem de supraveghere 24h/24, atât în exterior cât și în interiorul clădirii. De asemenea, părinții au posibilitatea de a urmări online, în direct, activitatea educațională a copiilor lor.


Powered by SmugMug Owner Log In