Zendent - Accelerator - ADV Romania

Zendent - Accelerator - ADV Romania


Suntem o clinică stomatologică socială înființată în cadrul proiectului „Acceleratorul de întreprinderi sociale” ID 127384, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, cu ajutorul Fundației „Alături de Voi” România, https://alaturidevoi.ro și www.fonduri-structurale.ro .


Acest proiect a fost dedicat dezvoltării de start-up-uri întreprinderi sociale Iar planul nostru de afaceri a fost selectat pentru finanțare, alături de alte 20 de idei de afaceri cu impact social. Facem parte din comunitatea întreprinderilor sociale care au mereu în atenție grija pentru om, mediu și comunitate ! Oferim o gamă completă de servicii stomatologice, ajutați de tehnologie de ultimă generație, pentru a putea reda fiecărui pacient fumusețea zâmbetului.


Ne-am propus să ne afiliem platformei IziDoc Deoarece ne dorim să putem oferi servicii stomatologice și celor care nu și le pot permite din punct de vedere financiar fiind și singura platformă din România care oferă beneficii stomatologice angajaților. În ceea ce privește copiii, ne-am propus să investim mai mult în sănătatea lor dentară. În acest scop, avem în plan desfășurarea unor campanii de informare cu privire la importanța igienei dentare. De asemenea, dorim să oferim aparate dentare mobile, acolo unde este cazul, copiiilor ce provin din familii cu posibilități financiare reduse și care fac parte din grupa de vârstă 6-10 ani.


Powered by SmugMug Owner Log In