Summasana

Summasana

Alaturi de VoiDe ce SUMMASANA ?

Pentru că o stare de echilibru are la bază o sumă de factori printre care, cel mai important, este sănătatea noastră la nivel de individ dar şi sănătatea noastră impreună. Pentru că s-a nascut în comunitate şi este pentru comunitate.

Pentru că s-a nascut dintr-un vis pentru a a fi alături de alte visuri. Summasana este prima Întreprindere socială din comunitatea în care a luat fiinţă, Leţcani, judeţul Iaşi, şi de către care a fost sprijinită, să se dezvolte, pentru a putea acum să ofere ce are mai bun. Prin dorinţa noastră de a ne lua revanşa în această comunitate am considerat că posibilitatea oferirii de locuri de muncă este prioritară astfel, patru angajaţi, ai noştri sunt astăzi consăteni cu SUMMASANA şi cu dorinţele multora dintre cei care vor deveni prietenii acesteia. Ce oferă SUMMASANA ? Cursuri de alimentaţie sănătoasă pentru elevii comunei Leţcani.

O masă caldă pe săptămână pentru zece bătrâni rămaşi fără sprijin din comuna Leţcani. Parteneriate cu Autoritatea Publică Locală, şcolile din comună, Biserică, asociații locale. Expertiză în programe de dezvoltare comunitară. Cele mai gustoase, diversificate şi sănătoase delicii culinare. Echipei noastre i se alatură un Chef bucătar consultant, un Specialist Nutriţionist şi un Maestru pizzar care vor completa, în curând, o serie de surprize culinare. Contravaloarea produselor comandate se va întoarce în comunitatea noastră sub formă de servicii sociale după principiul Economiei sociale “de a genera beneficii în favoarea colectivităţii sau în favoarea unor anumite categorii de persoane”.

SUMMASANA a luat fiinţă în cadrul Proiectului “Acceleratorul de întreprinderi sociale” implementat de către Fundația ”Alături de Voi” România, prin fonduri europene, motiv pentru care işi propune să ofere servicii şi produse la standarde ridicate şi asumate în cadrul unui contract ferm.


Powered by SmugMug Owner Log In