Pace Noua

Pace Noua

Centrul Holistic Pace Noua

Un loc de vindecare, pace și bunăstare.

Un terapeut nu vindeca, ci lasă vindecarea să aibă loc. El indică problema(întunericul), îi arată direcția dar nu poate aduce el însuși lumina (vindecarea) , căci lumina nu ține de el, ci de spiritul pacientului.

Vindecare emoțională, nu înseamnă că nu o să mai ai niciodată emoții negative, ci ENERGIA din spatele emoțiilor negative nu va mai avea puterea asupra ta, fiindcă este eliberată.

Îți învățăm corpul să se trateze singur

Scopul nostru este sa oferim un mediu sigur, cu grija si compasiune, in care pacientii sunt vazuti cu adevarat, iar preocuparile lor sunt ascultate in mod activ si unde alegerile unui stil de viata sanatos sunt complet sustinute.

Facem toate eforturile pentru a gasi cauza principala a afectiunii si pentru a trata fiecare persoana ca un intreg, tinand cont de interdependenta dintre planurile si sistemele umane. Ne straduim sa ii imputernicim pe oameni spre o bunastare holistica a corpului, a mintii si a spiritului.

Ne angajam sa oferim o alternativa accesibila, bazata pe stiinta medicinei traditionale de peste 5000 de ani, pentru toată lumea!


Powered by SmugMug Owner Log In