Dream Art Center

Dream Art Center


Dream Art Center Iași (DACI) este un centru multifuncțional, organizat sub forma unui hub, destinat domeniului industriilor culturale și creative. Este locul în care artiștii, tinerii talentați, cu spirit întreprinzător sau orice persoană dornică să învețe și să se specializeze pe o latură culturală sau să se formeze într-un anumit domeniu al industriei creative, să se poată bucura de un mediu propice dezvoltării lor.

Concret, hubul va cuprinde două arii de activitate: în primul rând, va găzdui artiști și specialiști din diverse domenii, care vor putea să predea/ofere din ceea ce știu persoanelor interesate. În acest sens, se vor pune la dispoziție săli dotate și utilate corespunzător, pentru desfășurarea activităților cultural-educaționale, dintre care enumerăm: cursuri, conferințe, traininguri, workshopuri, evenimente culturale și orice alt tip de eveniment, destinat dezvoltării tinerilor, din orașul Iași și nu numai.

În al doilea rând, centrul va cuprinde birouri și spații de lucru, destinate antreprenorilor, freelancerilor, start-up-urilor, care vor contribui la creșterea unei comunități de antreprenori locali, constituind și o rampă de lansare pentru tineri întreprinzători, dornici să se pregătească, specializeze pentru a-și deschide propriile afaceri, pe segmentul industriilor creative și nu numai.

#hubcreativ #DACI #comunitate #Iasi


Powered by SmugMug Owner Log In