Untitled photo

Povestea Andeli Design by Liliana Masgras


Bună, sunt Liliana Masgras și aș vrea să-ți spun că eu am știut dintotdeauna că voi trăi printre flori, că voi lucra cu flori și nu am înțeles niciodată de ce mi-a luat atât de mult timp să-mi amintesc asta. O amintire din copilărie mă duce la momentul în care, de mână cu tatăl meu, am intrat prima data într-o seră de trandafiri. Sămânța plantată atunci în mintea mea de copil a dat roade mult mai tarziu.

În 2007 am făcut primul pas concret în această direcție prin achiziționarea unui curs. Apoi de-a lungul timpului am participat și eu la diferite workshopuri, cursuri, demonstrații florale, dar ceea ce a contat foarte mult a fost munca și pasiunea. Așa că, oarecum firesc și inspirată de Andreea si Delia, fetițele mele, am înființat in anul 2012  atelierul Andeli Design (An – Andreea, De – Delia, Li – Liliana) unde am pus tot sufletul meu. Implicarea emoționala într-o afacere este însă un risc pe care mi l-am asumat.

Munca cu florile poate părea unora o activitate simplă sau plictisitoare, însă eu am descoperit o activitate fizică și intelectuală competitivă, un domeniu foarte dinamic. Un obiectiv important pentru mine a fost și rămâne crearea și dezvoltarea unui interes pentru atelierele hobby de creație florală atât pentru copii cât și pentru adulți. Am dezvoltat astfel 2 noi concepte: “Copiii și florile” și “Relaxarea printre flori” care au cucerit tot mai multe inimi, participanții și-au descoperit noi talente, nebănuite până atunci, făcând o activitate deosebit de frumoasă.

Apoi nu a mai fost decât un pas până la conceperea cursului intensiv de Design Floral pentru Evenimente. Pentru mine este o continua căutare pentru a crea ceva nou, inedit, o forțare a limitelor, o dorință lăuntrică de a atinge sufletele oamenilor, de a le smulge un zâmbet, de a le deschide sufletele către creație, către frumos, către viata.

Amintește-ți cine ești, ce vrei să faci, încotro vrei să zbori și chiar dacă vor fi voci sau brațe care te vor incetini, nu uita să privești inainte. Doar imaginează-ti: TU si florile! Eu sunt aici ca să îți pot spune: SE POATE! Sunt aici pentru ca tu să te convingi că ești mai puternică decat crezi! Sunt aici pentru ca tu să nu te mai simți confuză, neînteleasă, singură!


Follow Andeli Design by Liliana on Facebook

www.lilianamasgras.ro

Atelier - Liliana Masgras

Powered by SmugMug Owner Log In