Pentru a descărca fotografiile, va rugam sa accesați aceasta pagina de pe un calculator (desktop sau laptop), apăsați in dreapta GALERIEI de IMAGINI pe BUTONUL DE DOWNLOAD si urmați procedura.

Fotografiile sunt stocate permanent pe acest server și aveți deci posibilitatea partajării acestui link, a vizionarii lor de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.SEMINAR ONLINE: START ÎN CARIERĂ! AȘTEPTĂRI ȘI PROVOCĂRI PE PIAȚA MUNCII


10 invitați de top sunt pregătiți să răspundă la toate întrebările tale legate de piața muncii și vin să aducă informații exclusive care te vor ajuta să te pregătești pentru reușita în carieră!

🎯 OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ ÎN INSTITUȚIILE PUBLICE Descoperă care sunt oportunitățile de carieră în instituțiile publice și cum arată în general, condițiile de înscriere la concursuri 🎓 ANGAJABILITATE ȘI EDUCAȚIE Îndrumări pentru generația de studenți care au făcut ore online: cum să valorifici cât mai bine ceea ce ai învățat în studenție și cum să pui totul în practică la viitorul loc de muncă.

🙌 ACTIVISM CIVIC ȘI VOLUNTARIAT ÎN RÂNDUL TINERILOR Cum arată un job în organizațiile neguvernamentale? Ce presupun activitățile de voluntariat? Și ce ai de câștigat atunci când lucrezi pentru un scop în care crezi și care este mai presus de tine? 📅 Joi, 4 august 2022, în intervalul orar 14:00 – 18:00.

📍Online, pe platforma Zoom.

Powered by SmugMug Owner Log In